Review Fietsenconcurrent.nl

Post a Comment

Fijn zulke vriendelijke mensen. Wij kregen een fiets met een kleine beschadiging.


Pin On Play Bikes Wagons And Power Ride Ons

Je hebt deze review al gerapporteerd.

Review fietsenconcurrent.nl. Je voelt je gehoord. Fietsenconcurrentnl is opgericht in 2015 te Heerhugowaard. Uitstekende ervaring met Fietsenconcurrent.

Bestelling en levering verliep vlekkeloos en duidelijk. Bezoek Fietsenconcurrentnl Schrijf je eigen review. 12802 likes 1 talking about this 4 were here.

Deze fietsen worden gratis verzonden en zijn direct leverbaar. U ziet per product hoeveel geld u terugkrijgt voor uw inruilfiets. Ons doel is om onze klanten een breed scala van kwaliteitsfietsen en accessoires aan te bieden met een uitstekende service en te laten profiteren van de voordelen van het online shoppen.

Door Maarten op 14 april 2021 Reageer. 155 beoordelingen voor Fietsenconcurrentnl - Recente informatie voor Fietsenconcurrentnl over betrouwbaarheid beoordelingen en keurmerken. Claim your company profile to access Trustpilots free business tools and start getting closer to your customers today.

Fietsenconcurrentnl hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. Na niets van hen gehoord te hebben heb ik na 4 weken contact opgenomen. Fietsenconcurrentnl is voor het eerst geregistreerd op 19 februari 2015.

Bij Fietsenconcurrentnl zeuren ze niet en sturen me per post een nieuw AXA slot met nieuwe sleutels op. Wij zijn helemaal blij. Ook iets gekocht bij Fietsenconcurrent deel dan jouw ervaring in een review door te vertellen hoe je bestelling is verlopen van aankoop tot levering en eventuele garantie.

Zo kunt u nog meer genieten van het mooie weer. Fietsenconcurrentnl is opgericht in 2015 te Heerhugowaard. Fietsenconcurrentnl is opgericht in 2015 te Heerhugowaard.

Fietsenconcurrentnl is de enige online fietsenwinkel waar u korting krijgt wanneer u uw oude fiets inruilt. Beoordeel de service van Fietsenconcurrentnl. U kunt bij ons tot wel 500 aan inruilvoordeel ontvangen.

Top klantenservice bovendien hebben me geweldig geholpen toen ik notabene door eigen toedoen schade aan de fiets had veroorzaakt. De winkel gaf toen aan dat de verwachte levertijd 3 weken betrof. Fietsenconcurrentnl geeft 30 korting op geselecteerde Giant fietsen.

12773 vind-ik-leuks 4 waren hier. Fietsenconcurrentnl 25 followers on LinkedIn. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Fietsenconcurrent een betrouwbare winkel vindt. De webshop Fietsenconcurrentnl scoort een mooie 8 op een schaal van 10. De inruilfiets dient compleet en rijbaar te zijn.

36 reviews Is Fietsenconcurrentnl your company. Klantvriendelijk en denken met je mee. Bekijk hier alle reviews van Fietsenconcurrentnl.

Ze hebben geregeld dat we een nieuwe hebben gekregen zonder beschadigingen. Sluit je aan bij 43 anderen die al een review hebben achtergelaten. Zo is onze service hetzelfde als bij de lokale fietsenwinkel bieden wij echt de laagste.

Ik heb 6 weken geleden een fiets besteld bij fietsenconcurrentnl. In samenwerking met Edwin Groen Tweewielers biedt Fietsenconcurrentnl haar klanten. Dat is een prima score maar deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen.

Fietsenconcurrentnl Kiyoh Reviews Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd. Controleer ook altijd de reviews en de keurmerk informatie die je. Ons doel is om onze klanten een breed scala van kwaliteitsfietsen.

Hoeveel sterren zou jij Fietsenconcurrentnl geven. Geen gezeur bij garantie. Lees 21-40 reviews van in totaal 43.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens naam e-mailadres IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review in het kader van de privacy wetgeving AVG.


Pin Pa Batavus Female Be Dutch Bicycles


Daytripper Bronce Bicycle Daytripper City Bike


Pin On Facebook


Pin On Bicycles


Esprit C City Bicycles Bicycle City Bike Design


Gazelle Heavydutynl T3 2014 Dutch Bike Bicycle Electric Bike


Pin On Hollandsche Meesters


Gazelle Impala Hollandrad Damen Britisch Racing Green Special Edition R7d Gazelle Fahrrad Radfahren Hollandrad


Batavus Old Dutch Step Through 859 Dutch Bike Batavus Bicycle

Related Posts

Post a Comment